Teksten laten redigeren

De eerste indruk telt. Een website vol vakjargon of een nieuwsbrief met spelfouten is een slechte binnenkomer. Daarom lezen wij uw (web)teksten graag nog even door voordat u ze de wijde wereld instuurt.

 

Een kritische blik

Is de toon van uw (web)tekst niet naar wens? Of bent u op zoek naar een tweede (of derde) lezer voor uw boek? Een kritische blik kan nooit kwaad. Wij lezen de tekst voor het eerst en kunnen dus eenvoudig beoordelen of deze begrijpelijk en goed leesbaar is. Daarnaast corrigeren we eventuele grammatica-, spel- en typefouten.

​Tone of voice bepalen

Een eenduidige boodschap en een consistente stijl zijn belangrijk om (h)erkend te worden door uw doelgroep. De tone of voice van uw teksten is daarbij essentieel. Voordat wij de teksten redigeren, stellen we eerst vast wat de tone of voice van uw bedrijf of merk is. Is deze verouderd? Dan bepalen we samen met u de nieuwe tone of voice. Passend bij uw doelgroep en representatief voor de dienst of het product.

"Een eenduidige boodschap en

consistente stijl zijn belangrijk om (h)erkend te worden door uw doelgroep."

Redigeren, corrigeren & herschrijven

Dit is wat wij onder andere doen op het gebied van redigeren, corrigeren en/of herschrijven van teksten:

  • Redigeren webteksten Een frisse blik doet wonderen! In een paar uur tijd geven wij uw webteksten een complete metamorfose.

  • Herschrijven blogartikelen Is uw blogartikel inhoudelijk prima, maar mist ‘t nét een beetje schwung? Met een paar slimme schrijftrucs maken wij het artikel aantrekkelijk om te lezen.

  • Transactionele mails herschrijven Wij geven uw ‘saaie’ geautomatiseerde e-mails met liefde een update.

  • Corrigeren zakelijke mailings Van persbericht tot projectplan; wij lezen het graag nog even door voordat u ze online zet of naar de drukker stuurt.

SAM. maakt teksten sterker. Stuur ons vandaag nog een mail!

Teksten laten redigeren door SAM.

Marte corrigeerde de proef van het kookboek van Anas Atassi in opdracht van Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Ook redigeerde ze het boek van Kevin Weijers. Sophie redigeerde de Cityguide van het modemerk Summum Woman. Bekijk ons lookbook.