Social media uitbesteden

Zichtbaar zijn en blijven op social media is een tijdrovende klus, maar wel belangrijk voor de klantenbinding. SAM. gaat graag met uw social media aan de slag. We beginnen met een goed plan en schrijven daarna de content, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

 

Socialmediaplan

Wie professioneel en betrouwbaar over wil komen, moet online zichtbaar zijn. Dat begint met een goed vindbare website, maar ook sterke socialmediacontent is een must. Sporadisch iets posten, creëert weinig betrokkenheid. Maar vaak iets posten zonder inhoud, heeft hetzelfde effect. Afhankelijk van wat u met uw social media wilt bereiken, maken wij een plan en geven daar invulling aan.

 

Storytelling op social media

Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Pinterest en Linkedin bieden hét platform om uw verhaal online te vertellen en te verspreiden. Storytelling op social media is belangrijk om als merk, bedrijf of organisatie betrokkenheid te creëren. Laat storytelling maar aan SAM. over. Wij creëren creatieve social content waarmee we uw brandstory zo mooi mogelijk vertellen.

 

"Wij creëren creatieve social content waarmee we uw brandstory zo mooi mogelijk vertellen."

Social media uitbesteden

Om uzelf veel tijd te besparen, kunt u alle social media uitbesteden aan SAM. We maken in overleg met u een plan voor de komende weken of maanden en schrijven de content. Wij hebben zo onze eigen principes als het om social media gaat:

 

  • Korte, krachtige teksten: lappen tekst worden 'weggescrold' op social media. Wij gaan ervoor om uw brandstory zo kort en krachtig mogelijk te vertellen.

  • Een eenduidige stijl in beeld en tekst: wij stemmen beeld en tekst op elkaar af zodat uw verhaal eenduidig en duidelijk wordt verteld.

  • Aansprekend beeldmateriaal: om de aandacht van de socialmediagebruiker te trekken, is alleen een sterke tekst niet genoeg. Wij hechten veel waarde aan mooi beeldmateriaal.

  • Een continue flow: in het socialmediaplan dat wij voor u maken, streven we naar een continue flow van inhoudelijk interessante posts. Hiermee creëert u betrokkenheid en houdt u de aandacht van uw doelgroep vast.

 

Deze bedrijven gingen u voor

Wij schreven onder andere de socialmediateksten voor Peroni, Passion for Linen en Steps. Momenteel beheren en creëren we alle social content voor Tokyo Design Studio.  Bekijk ons lookbook.