top of page

Social media uitbesteden

Zichtbaar zijn en blijven op social media is een tijdrovende klus, maar wel belangrijk voor de klantenbinding. SAM. gaat graag met uw social media aan de slag. We beginnen met een goed socialmediaplan en schrijven daarna de content, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Tekstbureau Stories by SAM. is gevestigd in Haarlem en Amsterdam, maar onze tekstschrijvers bevinden zich door het hele land. Ontmoet SAM. en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het uitbesteden van uw social media.

 

Tekst

nodig?

Socialmediaplan

Wie professioneel en betrouwbaar over wil komen, moet online zichtbaar zijn. Dat begint met een goed vindbare website, maar ook sterke socialmediacontent is een must. Sporadisch iets posten, creëert weinig betrokkenheid. Maar vaak iets posten zonder inhoud, heeft hetzelfde effect. Afhankelijk van wat u met uw social media wilt bereiken, maken wij een socialmediaplan en geven daar invulling aan.

 

Storytelling op social media

Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Pinterest en LinkedIn bieden hét platform om uw verhaal online te vertellen en te verspreiden. Storytelling op social media is belangrijk om als merk, bedrijf of organisatie betrokkenheid te creëren. Laat storytelling maar aan SAM. over. Wij creëren creatieve social content, passend bij uw merk en doelgroep.

 

"Wij creëren creatieve social

content, passend bij uw merk

en doelgroep."

Social media uitbesteden

Om uzelf veel tijd te besparen, kunt u alle social media uitbesteden aan SAM. We maken in overleg met u een plan voor de komende weken of maanden en schrijven de content. Wij hebben zo onze eigen principes als het om social media gaat:

 

  • Korte, krachtige teksten: lappen tekst worden 'weggescrold' op social media. Wij gaan ervoor om uw brandstory zo kort en krachtig mogelijk te vertellen.

  • Een eenduidige stijl in beeld en tekst: wij stemmen beeld en tekst op elkaar af zodat uw verhaal eenduidig en duidelijk wordt verteld.

  • Aansprekend beeldmateriaal: om de aandacht van de socialmediagebruiker te trekken, is alleen een sterke tekst niet genoeg. Wij hechten veel waarde aan mooi beeldmateriaal.

  • Een continue flow: in het socialmediaplan dat wij voor u maken, streven we naar een continue flow van inhoudelijk interessante posts. Hiermee creëert u betrokkenheid en houdt u de aandacht van uw doelgroep vast.

 

Deze bedrijven gingen u voor

Wij schreven onder andere de socialmediateksten voor Tokyo Design Studio, Passion for Linen en Steps. Bekijk ons lookbook.

bottom of page