Stories by SAM.

Het leukste tekstbureau.

"Wij zijn SAM. Een collectief van freelance tekstschrijvers door heel Nederland. Wij schrijven en redigeren teksten voor bedrijven, merken en magazines. Tekstschrijver gezocht? Bel of mail SAM."

 

Waarom teksten laten redigeren?

U krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Daarom moet uw website perfect in orde zijn als het aankomt op look & feel, informatie, beeld en inhoud. Vang direct de aandacht van uw lezer en laat de teksten op uw website uitstralen wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Een spelfout, onbegrijpelijke tekst of langdradig verhaal is geen goed begin. Bij Stories by SAM. kunt u teksten laten redigeren óf volledig nieuwe teksten laten schrijven.

 

Versterk uw teksten

Of u nu al bestaande (web)teksten hebt waar u niet tevreden mee bent óf begint met een blanco pagina; Stories by SAM. kan u helpen om uw teksten passend te maken voor uw dienst/product en doelgroep. Dat begint bij het bepalen van een geschikte tone of voice. Kiest u voor een formele of informele toon? Wat is uw doelgroep? Is de bestaande tone of voice consistent in al uw uitingen? Wij kunnen samen met u aan de slag gaan om uw teksten écht passend te maken bij uw bedrijf.

 

Bent u niet tevreden over de teksten op uw website? Of wilt u bestaande brochureteksten een update geven? Bij Tekstbureau Stories by SAM. kunt u al uw teksten laten redigeren. Van een volledige metamorfose van de bestaande tekst tot een laatste check voordat de teksten naar de drukkerij worden gestuurd. Redigeren betekent dat iemand uw teksten naleest om ze te checken op spel- en stijlfouten, grammaticale fouten, leesbaarheid etc. Wij kunnen ook uw bestaande webteksten SEO-proof maken. Zo wordt uw website beter gevonden via zoekmachines en zorgen we ervoor dat er meer verkeer naar uw website komt.

​"Stories by SAM. is het leukste

tekstbureau van Amsterdam

en de rest van Nederland."

 

Over Stories by SAM.

Ons tekstbureau bestaat uit meerdere freelance tekstschrijvers waardoor er altijd iemand beschikbaar is voor het redigeren van uw teksten, maar ook bieden wij de optie van een tweede lezer of eindredactieronde aan. Hierdoor kunt u er volledig van op aan, dat uw teksten kloppen.

 

Herschrijven, corrigeren, redigeren

Misschien bent u gek op schrijven en schrijft u de teksten voor uw website het liefst zelf. Perfect natuurlijk! Toch kan het fijn zijn om deze teksten nog even te laten nalezen. U kunt nog zo perfectionistisch zijn, na een tijd schrijven ziet u kleine foutjes soms niet meer. Bovendien kan een 'buitenstaander' de tekst inhoudelijk objectief beoordelen. Zo helpt het vaak om iemand die niets van de inhoud en de materie af weet, eens kritisch naar de teksten te laten kijken. De boodschap moet immers wel overkomen bij de lezer. Is alles begrijpelijk? Is snel duidelijk waar uw website om draait? Teksten laten redigeren kan zelfs voor professionele, ervaren tekstschrijvers geen kwaad.

 

Kloppend & foutloos

Als wij uw tekst onder handen nemen letten we op de volgende zaken:

●      Spelfouten

●      Typefouten

●      Taalfouten

●      Stijlbreuken

●      Grammaticafoutjes

●      Leestekens

●      Slordigheden

 

Daarnaast kijken we ook of de tekst begrijpelijk is en lekker loopt. Heeft u een tekst die klopt, maar nét een vleugje speelsheid of creativiteit mist? Ook daar kan Stories by SAM. bij helpen. We kunnen de tekst dus controleren én meteen verbeteren. Zo is elke tekst die u de wijde wereld in stuurt in elk geval kloppend en foutloos.

 

We kijken ook naar de opbouw van de tekst. Is de titel duidelijk? Helpen de koppen mee? Wordt uit de introductie duidelijk waar het om gaat? Vormt het slot van de tekst een mooie afronding van het verhaal en/of moedigt deze de lezer aan om actie te ondernemen?

Metamorfose of puntjes op de i

Heeft u een magazine, brochure, boek, blog, serie productteksten, webteksten of persbericht waarvan u de tekst wilt laten redigeren? Of wilt u een vacature laten redigeren? Tekstbureau Stories by SAM. kan u helpen met elke tekst! U kunt daarbij zelf aangeven hoe grondig u wilt dat wij naar de teksten kijken. Een simpele final check of uitgebreid herschrijven? Stories by SAM!