top of page

Tekstschrijver Haarlem

Zoekt u een tekstschrijver in Haarlem? Bijvoorbeeld om uw webteksten, productteksten, blogs, nieuwsbrieven, campagneteksten, brochure- of SEO-teksten te laten schrijven? Neem dan contact op met tekstbureau Stories by SAM., gevestigd in Haarlem en Amsterdam. Wij helpen u graag!

Tekst

nodig?

Tekstschrijver(s) in Haarlem en omgeving

Stories by SAM. is opgericht door Sophie & Marte. Sophie werkt vanuit Haarlem, Marte vanuit Amsterdam. Door de jaren heen is Stories by SAM. uitgegroeid tot een schrijverscollectief van meerdere freelance tekstschrijvers met verschillende expertises en verspreid door het hele land. Dus of u nu op zoek bent naar een tekstschrijver in Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Utrecht , Amersfoort of waar dan ook in Nederland, bij SAM. zit u goed. 

Tekstschrijver inhuren: hoe werkt dat?

Wij willen goede teksten toegankelijk maken voor iedereen en daarom werken wij samen met ervaren freelance tekstschrijvers met verschillende expertises. Voor elke tekstaanvraag hebben wij de juiste schrijver. Wanneer u contact met ons opneemt, gaan wij voor u op zoek naar een tekstschrijver die het beste aansluit bij uw wensen. Naar wens komt de tekstschrijver bij u langs om kennis te maken, maar een digitale kennismaking is uiteraard ook mogelijk.

Tekstbureau Stories by SAM.: van korte copy tot SEO-teksten

Omdat wij met meerdere freelance tekstschrijvers samenwerken, zijn we schaalbaar. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote opdrachten; van één krachtige payoff tot honderden SEO-teksten. Wij helpen zowel zzp’ers als grote bedrijven. Soms werken we als team aan een opdracht, maar vaak ook individueel. Ofwel: Stories by SAM. is uw one-stop-shop voor al uw tekstaanvragen. Ongeacht of u een tekstschrijver in Haarlem zoekt of elders in het land.

Voor elke tekstaanvraag, de juiste schrijver

Bij tekstbureau Stories by SAM. leveren we alle soorten teksten: copy, SEO (om de vindbaarheid van uw website te verbeteren), interviews, redactiestukken, magazine-artikelen, webteksten, blogs, nieuwsbrieven en meer. Per opdracht bekijken we welke tekstschrijver het beste bij de opdracht past.  Mocht u het fijn vinden om de tekstschrijver in reallife te ontmoeten zodat u samen kunt sparren, dan regelen wij dat. 

 

Wat kost het om een tekstschrijver in te huren?

Die vraag krijgen wij uiteraard vaak. De kosten van het inhuren van een tekstschrijver in Haarlem of waar dan ook in Nederland, zijn afhankelijk van:

 

  • Lengte van de tekst;

  • Researchtijd (hoe meer input u aanlevert, hoe lager de kosten);

  • Het soort tekst (blog, SEO, webcontent, magazine-artikel, interview etc.).

 

Om u snel een beeld te geven van de kosten, kunt u ons vrijblijvend een mail sturen. Even bellen kan ook! Wij stellen u dan een aantal vragen zodat we een goede prijsindicatie kunnen geven.

SAM. schreef onder andere voor:

Noppies logo 2022 stories by sam.png
Gstar-Stories by SAM..png
westwing-stories by SAM.png
Crisp-Stories by SAM.png
logorijksmuseum.png
NN-Stories by SAM.png
GemeenteHaarlem-Stories by SAM.png
Logosummum.png
bottom of page