top of page

Tekstschrijvers in Haarlem & Amsterdam

Stories by SAM. is een schrijverscollectief van ervaren freelance tekstschrijvers, opgericht door Sophie & Marte en gevestigd in Amsterdam & Haarlem. Wij schrijven SEO-teksten, webteksten, campagneteksten, magazine-artikelen, nieuwsbrieven, blogs, brochureteksten, productteksten en meer. Onze expertises zijn onder andere interieur, fashion, lifestyle, duurzaamheid, reizen, human interest, kunst en cultuur. Zoekt u tekstschrijver, SEO-specialist, (eind)redacteur, copywriter of social-media-expert? Bel of mail SAM. Wij helpen u graag!

Tekstbureau Stories by SAM. is gevestigd in Haarlem en Amsterdam. Wij zijn een schrijverscollectief van meerdere ervaren freelance tekstschrijvers. Wilt u teksten laten schrijven? Bel of mail SAM.

Tekst

nodig?

Tekstschrijvers in Haarlem en Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een freelance tekstschrijver, ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn veel tekstschrijvers die allemaal hun eigen expertises hebben. Om bedrijven te helpen bij het vinden van een geschikte tekstschrijver, richtten wij in 2019 Stories by SAM. op. Een schrijverscollectief van meerdere freelance tekstschrijver met allemaal hun eigen expertises. Of u nu een SEO-specialist zoekt of een ervaren redacteur, voor elk tekstproject bieden wij een geschikte tekstschrijver. We zijn gevestigd in Haarlem en Amsterdam, maar onze tekstschrijvers bevinden zich door het hele land.

Tekstschrijver inhuren 

Doordat wij in 2019 onze schrijfkrachten hebben gebundeld, zijn wij breed inzetbaar. Van korte slogan tot (bedrijfs)magazine - u kunt SAM. bellen voor alle soorten teksten. Voor verschillende bedrijven zijn wij de ‘huistekstschrijvers’  (bekijk gerust ons lookbook). Op regelmatige basis vragen onze vaste klanten ons om teksten aan te leveren voor bijvoorbeeld:

 

 • Nieuwsbrieven

 • Blogs

 • Webteksten

 • (Online) magazine

 • Persberichten

 • Social media

 • Direct mailing

 • Brochures

 • Productteksten

 • SEO-teksten

 • En meer.

 

Tarief freelance tekstschrijver

Natuurlijk wilt u weten wat de kosten zijn voor het laten schrijven of redigeren van (web)teksten. De kosten voor een blog, persbericht, webpagina, nieuwsbrief of andere tekst, hangen onder andere af van de lengte van de tekst en de researchtijd die wij nodig hebben. Hoe meer input u aanlevert, hoe sneller wij kunnen beginnen met schrijven. Wij werken niet met vaste prijzen, maar maken voor u een (vrijblijvende) offerte op maat. Vaak kunnen wij die dezelfde dag nog aanleveren, zodat u een beeld krijgt van wat het inhuren van een tekstschrijver kost (zonder verdere verplichtingen). Wanneer u het schrijven van teksten uitbesteedt, bespaart u veel tijd en energie. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap kraakhelder op papier komt te staan. 

bottom of page