top of page

Werkwijze

Wij zijn SAM., het leukste tekstbureau van Nederland. SAM. bestaat uit Sophie Bennink, Marte Steendam en een pool aan freelance tekstschrijvers. Onze liefde voor schrijven bracht ons ooit samen, nu zijn we een team en maken we de (online) wereld een stukje mooier met onze teksten. We zijn ervaren tekstschrijvers met verschillende expertises en interesses. Hierdoor kunnen wij een brede markt bedienen.

 

Wat we doen

Wij schrijven (en redigeren) teksten voor verschillende bedrijven/organisaties, merken en magazines. We hebben veel ervaring op het gebied van lifestyle, food, fashion, interieur, duurzaamheid en sport.

 

Waarom u voor SAM. kiest

  • Wij hebben uiteenlopende expertises en interesses waardoor we voor elke opdracht een geschikte tekstschrijver kunnen bieden.

  • Wij zijn als team inzetbaar waardoor we grote hoeveelheden tekst snel kunnen leveren.

  • U heeft altijd één contactpersoon, ook als we in teamverband aan een opdracht werken.

  • Mocht het nodig zijn, kunnen we werk van elkaar overnemen. Bijvoorbeeld in geval van ziekte of vakantie.

  • We zijn flexibel, er is altijd wel iemand beschikbaar voor een spoedklus.

  • We hebben geen duur kantoor aan de Amsterdamse grachten, we werken gewoon vanuit huis.

 

Stappenplan tekstschrijver inschakelen

  1. Neem contact met ons op als u een tekstschrijver nodig heeft.

  2. Wij kiezen een tekstschrijver die het best past bij uw opdracht. Wanneer er een grote hoeveelheid tekst nodig is (op korte termijn), dan werken wij als team aan de opdracht.

  3. U ontvangt een offerte van SAM. Na akkoord gaat de tekstschrijver of het team voor u aan de slag.

 

Offerte

In de offerte wordt de opdracht beschreven en het aantal uur dat wij nodig denken te hebben. Wanneer blijkt dat we er meer (of minder) tijd aan kwijt zijn, dan laten wij dit tijdig weten. Een uitgebrachte offerte is een maand geldig.

Tarief

Het tarief dat wij berekenen is geheel afhankelijk van het project; de lengte van de tekst, het aantal teksten dat u nodig heeft en het onderwerp. Wij maken vooraf een inschatting van het aantal uur en koppelen daar een totaalprijs aan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Locaties

Wij werken voornamelijk vanuit huis. Sophie vanuit Haarlem, Marte vanuit Amsterdam. Wanneer u een tekstschrijver in Haarlem of Amsterdam zoekt, is SAM. u graag van dienst. Maar ook in de rest van Nederland zijn wij actief. De tekstschrijvers in onze pool bevinden zich namelijk in alle delen van het land.

bottom of page