top of page

Tekstschrijver gezocht?

In een concurrerende markt moet je niet harder schreeuwen, maar creatiever schrijven. Schakel daarom de hulp in van tekstbureau Stories by SAM. voor al uw (online) copy. Als  ervaren tekstschrijvers zetten wij uw boodschap om in  krachtige campagneteksten, payoffs, instore-uitingen, social-media-content en meer. SAM. is gevestigd in Haarlem en Amsterdam, maar onze tekstschrijvers bevinden zich door het hele land. Ontmoet SAM. en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Tekstbureau Stories by SAM. schrijft creatieve copy voor kleine bedrijven en grote merken. Van campagneteksten tot social-media-content. Onze ervaren copywriters zetten uw boodschap om in creatieve en krachtige copy. Tekst nodig? Bel of mail SAM.

Tekst

nodig?

Online copy

Geliefd zijn als merk. Dat willen we allemaal wel. Met creatieve copy creëert u sympathie bij de doelgroep. En dat is een belangrijke voorwaarde voor succes. Een goede payoff, een kraakheldere welkomsttekst op de homepage en unieke social-media-content zorgen ervoor dat u als merk credits verdient. Voor al uw online copy moet u bij SAM. zijn. Wij zijn een schrijverscollectief van meerdere ervaren freelance tekstschrijvers met verschillende expertises en interesses. Dus ook voor uw branche hebben wij een matchende tekstschrijver in huis. Onze tekstschrijvers bevinden zich door het hele land, onder andere in Haarlem en Amsterdam.

​"Met creatieve copy creëert

u sympathie bij de doelgroep."

 

Offline copy

Uw brandstory wordt niet alleen online, maar ook offline verteld. Sterker nog: offline communicatie wordt (weer) belangrijker. Gelukkig maar, want niets is zo lekker als de geur van vers bedrukt papier. In de online wereld is alles vluchtig en wordt de consument overspoeld door informatie. Offline communicatie zorgt voor een direct en persoonlijk klantencontact. Denk aan: brochures, flyers, billboards, instore-communicatie of een mooi bedrijfsmagazine. SAM. gaat graag voor u aan de slag met het schrijven van offline copy. Maak vandaag nog een afspraak.

 

Deze bedrijven gingen u voor

Wij creëerden creatieve copy voor o.a. Westwing Home & Living, WestwingNow, Steps, Noppies, Summum Woman en Jac Hensen. Zoals etalageteksten, instore-affiches, magazines, stijlgidsen en meer. Kijk in ons lookbook voor inspiratie.

bottom of page