Tekstschrijver gezocht?

In een concurrerende markt moet je niet harder schreeuwen, maar creatiever schrijven. Schakel daarom de hulp in van SAM. voor al uw (online) copy. Als ervaren tekstschrijvers weten we precies hoe we met tekst een product of dienst aan de man kunnen brengen.

 

Online copy

Geliefd zijn als merk. Dat willen we allemaal wel. Met creatieve copy creëert u sympathie bij de doelgroep. En dat is een belangrijke voorwaarde voor succes. Een goede payoff, een kraakheldere welkomsttekst op de homepage en unieke social-media-content zorgen ervoor dat u als merk credits verdient. Voor al uw online copy moet u bij SAM. zijn. Wij zijn ervaren copywriters met alle drie onze eigen vakgebieden en interesses. Dus ook voor uw branche hebben wij een matchende tekstschrijver in huis.

​"Met creatieve copy

creëert u sympathie

bij de doelgroep."

 

Offline copy

Uw brandstory wordt niet alleen online, maar ook offline verteld. Sterker nog: offline communicatie wordt (weer) belangrijker. Gelukkig maar, want niets is zo lekker als de geur van vers bedrukt papier. In de online wereld is alles vluchtig en wordt de consument overspoeld door informatie. Offline communicatie zorgt voor een direct en persoonlijk klantencontact. Denk aan: brochures, flyers, billboards, instore-content of een mooi bedrijfsmagazine. SAM. gaat graag voor u aan de slag met het schrijven van offline copy. Maak vandaag nog een afspraak.

 

Deze bedrijven gingen u voor

Wij creëerden creatieve copy voor o.a. Westwing Home & Living, WestwingNow, Steps, Noppies, Summum Woman en Jac Hensen. Zoals etalageteksten, instore-affiches, magazines, stijlgidsen en meer. Kijk in ons lookbook voor inspiratie.