top of page
Tekstbureau Stories by SAM., gevestigd in Amsterdam en Haarlem, schrijft webteksten, blogs, creatieve campagneteksten, merkverhalen/brandstories, merkmanifesten, reisverhalen en meer. Lees meer over 'wat wij doen' op deze pagina.

Wat wij doen.

Creatieve copy
Creatieve copy

Met creatieve teksten geef je je merk karakter. Wij duiken in jouw doelgroep en gaan op zoek naar de juiste tone of voice om jouw missie zo goed mogelijk onder woorden te brengen.

Merkverhalen en -manifesten

Campagneteksten

Collectieteksten

Productteksten

Direct mailings

Merknamen

Payoffs

En meer...

SEO-webteksten
Persoonlijke webteksten

Persoonlijke en unieke webteksten maken je als merk geloofwaardig en geliefd. Wij vertalen jouw missie naar eerlijke webteksten met een heldere boodschap en een fijne flow.

Persoonlijke webteksten

SEO-vriendelijke categorieteksten

Landingpagina's

Over mij/ons-pagina's

En meer...

Eindredactie
(Eind)redactie

Om geliefd te worden als merk, heb je meer nodig dan alleen een goede website. Blogs, brochures, nieuwsbrieven, interviews, persoonlijke verhalen, persberichten en meer zorgen ervoor dat je gezien en gehoord wordt. Wij nemen je al het schrijfwerk uit handen.

Blogs

Persoonlijke verhalen

Reisverhalen

Persberichten

Nieuwsbrieven

Advertorials

Magazine-artikelen 

Interviews

Bedrijfsmagazines

En meer...

Tekstbureau Stories by SAM., Haarlem & Amsterdam, maakt stijlboeken waarin we de tone of voice vastleggen voor merken met een missie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

STIJLBOEK LATEN MAKEN

De tone of voice is bepalend voor de identiteit van jouw merk. Een schrijfstijl die past bij jouw merk en missie, zorgt voor herkenning en likeability. SAM. denkt strategisch mee over de juiste tone of voice en legt deze vast in een overzichtelijk en aantrekkelijk handboek. Deze 'stijlbijbel' is een handvat voor jou, jouw werknemers en de externe bureaus waar je mee samenwerkt.

SAM. geeft jouw merk karakter.

Wij gaan op zoek naar het verhaal achter jouw merk en vertalen dit naar

krachtige teksten voor je website en andere uitingen.

bottom of page