top of page

(Eind)redactie nodig?

(Bedrijfs)magazines, blogs, brochures, nieuwsbrieven, interviews en meer. Tekstbureau Stories by SAM. neemt u al het redactiewerk uit handen. Tijdelijk of voor langere periode. Wij werken samen met ervaren freelance tekstschrijvers en redacteuren waardoor we ook als team aan een project kunnen werken. Naast het laten schrijven van al uw teksten, kunt u ook de eind- of hoofdredactie aan ons uitbesteden. SAM. is gevestigd in Haarlem en Amsterdam, maar onze tekstschrijvers bevinden zich door het hele land. Ontmoet SAM. en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Teksten laten schrijven

Tekstbureau Stories by SAM. is een schrijverscollectief van meerdere freelance tekstschrijvers, verspreid door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleveren van heldere, begrijpelijke en foutloze teksten. Bij ons gaat het niet alleen om de opbouw, inhoud, leesbaarheid, grammatica en spelling, maar ook om stijl en sfeer. Daarbij houden we rekening met uw doelgroep, de boodschap die u wilt overbrengen en de tone of voice van uw bedrijf. Wij zijn als redactieteam inzetbaar, maar ook individueel.

"Wij zijn als redactieteam inzetbaar, maar ook individueel."

Freelance eindredacteur inhuren

Eindredactie is veel meer dan het verbeteren van grammatica- en spelfouten. Wij kijken ook naar de structuur van de tekst, de leesbaarheid en of de boodschap duidelijk overkomt. Soms zijn het de puntjes op de i, soms moet de hele tekst worden omgegooid. Bij SAM. kunt u ervoor kiezen om zowel een redacteur als een eindredacteur op een project te zetten.

Interviews laten afnemen

De freelance tekstschrijvers waar wij mee samenwerken hebben veel ervaring met het afnemen van interviews en het uitwerken daarvan. Wilt u bijvoorbeeld de werknemers binnen uw bedrijf laten interviewen en daar een mooi magazine van maken? Of zoekt u een redacteur die eropuit trekt om mooie verhalen te schrijven over echte mensen? Ons redactieteam staat voor u klaar.

Redacteur inhuren? Bel of mail SAM.

Een inspirerend (online) magazine? Een strakke, zakelijke brochure? Een hele bups aan blogs? Of een ander tekstproject dat u graag volledig uit handen geeft? Drink koffie met SAM. en ontdek de mogelijkheden voor de (eind)redactie van uw teksten.

(Eind)redactieprojecten SAM.

Wij deden onder andere de (eind)redactie van het Westwing Home & Living online magazine, de Home Made By-stijlgids, het WestwingNow-magazine, uitgaves van de Amsterdam University Press, de Summum Cityguide en – ook heel leuk - de scripts van jeugdserie Spangas. Voor amsterdam&partners schreven we tientallen artikelen met eropuit-tips in de regio's rondom Amsterdam. Bekijk ons lookbook voor voorbeelden.

Tekst

nodig?

bottom of page