(Eind)redactie nodig?

(Bedrijfs)magazines, blogs, brochures, nieuwsbrieven en meer. Wij nemen u al het redactiewerk uit handen. Tijdelijk of voor langere periode. En omdat een extra paar ogen altijd meer ziet, kunt u ook de eindredactie aan ons uitbesteden.

 

Teksten laten schrijven

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleveren van heldere, begrijpelijke en foutloze teksten. Bij ons gaat het niet alleen om de opbouw, inhoud, leesbaarheid, grammatica en spelling, maar ook om stijl en sfeer. Daarbij houden we rekening met uw doelgroep, de boodschap die u wilt overbrengen en de tone of voice van uw bedrijf. Wij zijn als redactieteam inzetbaar, maar ook individueel.

"Wij zijn als redactieteam inzetbaar, maar ook individueel."

Freelance eindredacteur inhuren

Eindredactie is veel meer dan het verbeteren van grammatica- en spelfouten. Wij kijken ook naar de structuur van de tekst, de leesbaarheid en of de boodschap duidelijk overkomt. Soms zijn het de puntjes op de i, soms moet de hele tekst worden omgegooid. Bij SAM. kunt u ervoor kiezen om zowel een redacteur als een eindredacteur op een project te zetten.

 

Onze redactie zit klaar

Een inspirerend (online) magazine? Een strakke, zakelijke brochure? Een tekstproject dat u graag volledig uit handen geeft? Drink koffie met SAM. en ontdek de mogelijkheden voor de (eind)redactie van uw teksten.

(Eind)redactieprojecten SAM.

Wij deden onder andere de (eind)redactie van het Westwing Home & Living online magazine, de Home Made By-stijlgids, het WestwingNow-magazine, uitgaves van de Amsterdam University Press, de Summum Cityguide en – ook heel leuk - de scripts van jeugdserie Spangas. Kijk in ons lookbook.