Stories by SAM.

Het leukste tekstbureau.

"Wij zijn SAM. Een collectief van freelance tekstschrijvers. Wij schrijven en redigeren teksten voor bedrijven, merken en magazines. Tekstschrijvers gezocht? Bel of mail SAM."

 

SEO tekstbureau: Stories by SAM.

Stories by SAM. is een SEO tekstbureau, gevestigd in Amsterdam en Haarlem. Onze tekstschrijvers worden vaak ingehuurd voor het schrijven van teksten die een bedrijf helpen om beter gevonden te worden via zoekmachines. Search Engine Optimization, ofwel SEO, draagt bij aan de optimalisatie van een website met als doel; het verkeer naar de website vergroten. Dit gebeurt door het gebruik van relevante zoekwoorden. Schakel ons SEO tekstbureau in om uw SEO-teksten te laten schrijven.

 

Gespecialiseerd in SEO teksten

Stories by SAM. is gespecialiseerd in het schrijven van SEO-teksten. Eerder schreven wij duizenden teksten voor diverse opdrachtgevers om hun vindbaarheid te verbeteren, o.a. voor Westwing Home & Living, WestwingNow, Present Time, G-Star, Van Gils & Home Made By. Ook u kunt unieke SEO-teksten laten schrijven door ons team van SEO-specialisten.

 

Wat is SEO?

SEO draait om de natuurlijke (ook wel organische) resultaten die zoekmachines naar boven halen. Organische zoekresultaten worden gevormd door het natuurlijke, onbetaalde, verkeer dat wordt gegenereerd naar uw website. Deze worden bepaald door ‘het algoritme van de zoekmachine’. Het algoritme van de zoekmachine draait vervolgens weer om het onderwerp van de betreffende website in combinatie met bepaalde zoekwoorden en zoekwoordgroepen.

 

Naast de organische bezoekers op een website, speelt SEA (Search Engine Advertising) een rol. Hierbij draait het om betaalde advertenties via zoekmachines. Wij zorgen er eveneens voor, dat de teksten die wij schrijven en de content die wij maken op één lijn liggen met de advertentiecampagnes van technische specialisten.

"Stories by SAM. is gespecialiseerd

in het schrijven van SEO-teksten." 

Het belang van SEO

Waarom is SEO nu eigenlijk zo belangrijk? Het antwoord op die vraag is simpel. Veel mensen die iets zoeken via Google (meer dan 90%) klikken niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Op die eerste pagina terechtkomen met uw bedrijf, is dus zeer zeker een slim doel. Daarnaast is het vanwege de vele afleidende factoren heel slim om ervoor te zorgen dat de inhoud van uw teksten direct duidelijk is. Houd de aandacht van uw bezoekers vast door informatie te tonen die hout snijdt en snel laat zien waar de lezer naar zoekt.

 

SEO volgens het nieuwe SEO tekstbureau

Waar het schrijven van SEO teksten vroeger veelal draaide om het volproppen van een tekst met relevante zoekwoorden, hechten zoekmachines nu meer belang aan unieke, sterke content. Deze content draait niet meer alleen om de tekst inhoudelijk, het gaat ook om een sterke titel, relevante tussenkoppen, een metatitle, metadescription én zoals eerder genoemd; het op een natuurlijke manier verwerken van de juiste keywords in de lopende tekst.

 

Onze aanpak

Hoe we te werk gaan lees je in onderstaand stappenplan.

 

  1. Voor het vinden van de juiste zoekwoorden, doen wij vooraf een zoekwoordanalyse

  2. Vervolgens stellen we een strategie op die past bij de diverse pagina’s op uw website

  3. Daarna gaan we aan de slag met het SEO proof schrijven van uw teksten

 

Ons SEO-tekstbureau vindt het belangrijk, net als Google en andere zoekmachines, dat een tekst naast goed vindbaar, ook krachtig, interessant en doeltreffend blijft. Het gebruik van koppen, subkoppen, opsommingen en dus het aanbrengen van een heldere structuur speelt een grote rol en draagt bij aan de leesbaarheid van uw teksten.

 

Elke tekst kan SEO proof worden gemaakt. Wij als SEO-tekstbureau zorgen er graag voor dat elke tekst klopt en past bij de wensen van zoekmachines. Van inspirerende blogs of informatieve categorieteksten tot zakelijke content en unieke webteksten; SEO-tekstbureau Stories by SAM. zet graag zijn tanden in alle benodigde SEO content.

 

Voor het schrijven van sterke content die ook nog eens SEO-proof is, kruipen wij in de huid van het bedrijf. We proberen te ontrafelen waar u als bedrijf voor staat, welke tone-of-voice daarbij past en hoe we dat kunnen vertalen in unieke, krachtige teksten die ook zoekmachines graag zien. Onze kennis reikt ver en we proberen onszelf regelmatig te laten informeren zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste kennis en wetenschap over SEO. Google verandert regelmatig zijn gedrag waardoor het van belang is om constant mee te gaan in deze wispelturigheid en we onszelf dus ook (moeten) blijven ontwikkelen. En gelukkig vinden we dat heel leuk!

 

Over tekstbureau Stories by SAM.

SEO-tekstbureau Stories by SAM. bestaat uit meerdere tekstschrijvers, waardoor we in staat zijn héél veel SEO teksten te schrijven in korte tijd. Eerder schreven wij meer dan drieduizend SEO-teksten voor diverse opdrachtgevers, grotere en kleinere merken. Wilt u ook SEO-teksten laten schrijven? De SEO-specialisten van SAM. kunnen al uw teksten perfect SEO proof schrijven.

 

  • De tekstschrijvers binnen ons SEO-tekstbureau kunnen uw oude, bestaande teksten redigeren of herschrijven.

  • Ook kunnen wij sterke nieuwe SEO geoptimaliseerde teksten creëren. Hierbij kunt u rekenen op unieke teksten die hoog zullen scoren in de zoekmachines.

  • Het geeft dus niet als u zelf nog geen enkel idee hebt welke teksten er op uw website moeten komen. Wij kunnen samen met u gaan kijken wat voor u werkt, welke schrijfstijl daarbij past en waar u de focus op wilt leggen bij uw webteksten.

 

Schakel Stories by SAM. in om SEO-teksten te laten schrijven! Ons SEO-tekstbureau heeft SEO-tekstschrijvers in Amsterdam en Haarlem.