top of page

SEO-tekstschrijver inhuren?

Een website kan nog zo mooi zijn, zonder goede SEO-teksten wordt u niet gevonden in Google. Een goede organische ranking zorgt niet alleen voor meer verkeer naar uw site, u bespaart ook flink op uw Google Ads-budget. Tekstbureau Stories by SAM. heeft een team aan ervaren SEO-tekstschrijvers klaarstaan. In de afgelopen jaren schreven wij duizenden SEO-teksten die niet alleen waardevol zijn voor Google, maar ook inspirerend voor de lezer. Ontmoet SAM. en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Tekst

nodig?

SEO-tekstschrijver inhuren

De tijd van ‘keywordstouwen’ is gelukkig voorbij. Tegenwoordig beloont Google alleen interessante, unieke content met een hoge organische ranking. Naast een inhoudelijk interessante tekst, telt ook de structuur en het gebruik van de juiste zoekwoorden. Tekstbureau Stories by SAM. is gespecialiseerd in het aanleveren van goede SEO-teksten die zowel door de lezer, als door Google worden gewaardeerd.

​Veel SEO-teksten laten schrijven

Eén SEO-tekst is geen SEO-tekst. U heeft meerdere SEO-teksten nodig om goed gevonden te worden door uw doelgroep. Maar voor het schrijven van deze teksten, heeft u natuurlijk helemaal geen tijd. Omdat wij ook in teamverband werken, kunnen we snel een bulk aan SEO-teksten aanleveren. Zo schreven wij o.a. voor Westwing Home & Living duizenden SEO-teksten.

"Als team schreven wij duizenden SEO-teksten voor Westwing Home & Living."

SEO anno 2023

Uw vindbaarheid in Google heeft met heel veel verschillende aspecten te maken. Met alleen een paar goede SEO-teksten redt u het niet. Helaas hebben wij als SEO-tekstschrijvers niet op alle aspecten invloed. Wel zorgen we ervoor dat alle webteksten die wij aanleveren – van homepagetekst tot blogartikel – SEO-proof zijn. Maar waar moet een SEO-tekst anno 2023 aan voldoen?

SEO-checklist van SAM.:

  • Unieke content: het copy-pasten van teksten is not done. Dat wil zeggen dat u bij elk product en op elke pagina unieke teksten moet plaatsen én dat u zeker geen teksten van andere sites moet kopiëren. Google weet namelijk wat de oorspronkelijke bron is van een tekst en zal duplicate content afstraffen met een lagere ranking.

  • Waardevolle content: een SEO-tekst moet waardevolle informatie bevatten. Bijvoorbeeld: verkoopt u houten meubels? Laat dan een SEO-tekst schrijven over het onderhouden van houten meubels en over de eigenschappen van verschillende houtsoorten.

  • SEO-woorden: een uitgebreide keyword analyse is de basis van een goede SEO-tekst. De zoekwoorden en zoekwoordcombinaties die voor uw bedrijf van belang zijn, verwerken wij op een natuurlijke manier in de SEO-teksten zodat de lezer er geen 'last' van heeft. Wij kunnen de zoekwoordanalyse voor u uitvoeren.

  • Gestructureerd: een SEO-tekst moet makkelijk leesbaar zijn. Door met (SEO-proof) tussenkoppen en opsommingen te werken krijgt een tekst structuur en 'lucht' waardoor het aantrekkelijk is om te lezen. Dat wordt niet alleen door de lezer gewaardeerd, ook door Google.

 

SEO-tekstschrijver in Amsterdam en Haarlem

Door de organische Google ranking van uw website te verbeteren, krijgt u meer websitebezoekers en kunt u flink besparen op uw Google Ads-campagnes. De kans dat er op uw website wordt geklikt wanneer u organisch gevonden wordt, is groter dan via Google Ads. Bent u op zoek naar een SEO-tekstbureau of SEO-tekstschrijver in Amsterdam of HaarlemSAM. gaat graag voor u aan de slag. 

Deze bedrijven gingen u voor

Naast SEO-teksten voor WestwingNow, Van Gils, G-Star, Present Time en Steps, schreven we veel SEO-proof blogartikelen voor onder andere Home Made By, Westwing Home & Living, Driehoekzeep en meer. Bekijk ons lookbook.

bottom of page