Webteksten nodig?

Bezoekers van een website lezen het liefst zo min mogelijk. Maar u wilt toch een boodschap overbrengen. Wij zorgen ervoor dat uw websitebezoeker geen letter mist van wat u online te vertellen heeft.

 

Goede webteksten: een must voor succes

De websitebezoeker wil snel geïnformeerd worden over het wie, wat, waar en waarom van uw product of dienst. Webteksten worden daarom scannend gelezen. Daarbij: steeds vaker wordt een website gelezen op een mobiele telefoon. Hele lappen tekst worden dus overgeslagen. Google daarentegen is gek op veel content en beloont u daarvoor met een hoge ranking. De juiste balans vinden tussen need to know & nice to know is dus essentieel. Het schrijven van webteksten is een vak apart en niet ieders hobby. Wél die van ons.​

​Need to know

Lang niet elke bezoeker komt op de homepage binnen. Uw boodschap moet dus op elke pagina helder zijn. Webteksten die werken zijn kort, krachtig, eenduidig en gestructureerd. Niet alleen de inhoud is belangrijk, ook de opmaak telt mee in de aantrekkingskracht van uw webtekst. Voordat wij aan uw webteksten beginnen, willen wij alles weten over uw bedrijf en doelgroep, zodat wij de boodschap op de juiste manier kunnen overbrengen.

"Het schrijven van webteksten is een vak apart en niet ieders hobby.

Wél die van ons."

Nice to know

In contenthubs (zoals blogs) kunt u uitgebreider ingaan op specifieke onderwerpen die uw doelgroep interesseren. Deze nice to know-teksten dragen bovendien bij aan uw online vindbaarheid (zoekmachine-optimalisatie). Maar ja, het schrijven van deze teksten kost tijd. Tijd die u wel beter kunt besteden. Voor ons is het dagelijkse kost en in de meeste gevallen zo getypt! U levert ons de input, wij schrijven de blogs. Wekelijks, maandelijks of sporadisch. We bespreken graag de mogelijkheden.

 

Productteksten laten schrijven

Honderden productteksten schrijven? Wij deinzen nergens voor terug. En natuurlijk zorgen we ervoor dat ook deze SEO-friendly zijn. Voor de fashion-, lifestyle-, sport- en interieurbranche hebben wij in het verleden al veel productteksten geschreven.

Webteksten laten schrijven

Een nieuwe website? Daar horen nieuwe teksten bij. Maar ook voor het optimaliseren van bestaande teksten kunt u aankloppen bij SAM.. Het is ons vak én onze hobby. 

Deze bedrijven gingen u voor

Wij hebben al heel wat sites gevuld met to the point content. Onder andere voor Van Gils, Steps, Stichting Warm Welkom, Westwing en G-Star. Neem een kijkje in ons lookbook.