top of page

Webteksten laten schrijven

Websitebezoekers willen het liefst in een oogopslag zien wat u te bieden heeft. Het is dus de kunst om in zo min mogelijk woorden zoveel mogelijk te vertellen over de product of dienst die u aanbiedt. Laat dat maar aan SAM. over. Wij zorgen ervoor dat uw website wordt gevuld met to-the-point webteksten: kort, krachtig en overtuigend. Ontmoet SAM. en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het laten schrijven van uw webteksten. 

Tekst

nodig?

Goede webteksten: een must voor succes

Een professionele website draagt bij een het succes van uw bedrijf. U kunt zelf een website bouwen of dit uitbesteden aan een extern bureau. Maar wist u dat u ook het schrijven van webteksten kunt uitbesteden? Tekstbureau Stories by SAM. is gespecialiseerd in het schrijven van websiteteksten. Door uw webteksten te laten schrijven, bespaart u veel tijd en weet u zeker dat uw boodschap op een heldere manier wordt geformuleerd. Voordat wij aan uw webteksten beginnen, willen wij alles weten over uw bedrijf en doelgroep, zodat wij de boodschap op de juiste manier onder woorden kunnen brengen.

Waar moeten zakelijke webteksten aan voldoen?

Een websitebezoeker wil snel geïnformeerd worden over het wie, wat, waar en waarom van uw product of dienst. Webteksten worden daarom scannend gelezen. Daarbij: steeds vaker wordt een website gelezen op een mobiele telefoon. Hele lappen tekst worden dus overgeslagen. Google daarentegen is gek op veel content en beloont u daarvoor met een hoge ranking. De juiste balans vinden tussen need to know & nice to know is dus essentieel. Het schrijven van webteksten is een vak apart en niet ieders hobby. Wél die van ons.​

"Het schrijven van webteksten is een vak apart en niet ieders hobby. Wél die van ons."

Blogs laten schrijven

In contenthubs (zoals blogs) kunt u uitgebreider ingaan op specifieke onderwerpen die uw doelgroep interesseren. Deze 'nice to know'-teksten dragen bovendien bij aan uw online vindbaarheid (zoekmachine-optimalisatie). Maar ja, het schrijven van deze teksten kost tijd. Tijd die u wel beter kunt besteden. Voor ons is het dagelijkse kost en in de meeste gevallen zo getypt! U levert ons de input, wij schrijven de blogs. Wekelijks, maandelijks of sporadisch. We bespreken graag de mogelijkheden.

 

Productteksten laten schrijven

Honderden productteksten schrijven? Wij deinzen nergens voor terug. En natuurlijk zorgen we ervoor dat ook deze SEO-friendly zijn. Voor de fashion-, lifestyle-, sport- en interieurbranche hebben wij in het verleden al veel productteksten geschreven. Wij werken samen met verschillende freelance tekstschrijvers die allemaal hun eigen expertises en interesses hebben. Dus ook voor uw branche bieden wij een matchende tekstschrijver.

Websiteteksten laten schrijven

Een nieuwe website? Daar horen nieuwe teksten bij. Maar ook voor het optimaliseren van bestaande teksten kunt u aankloppen bij SAM.. Het is ons vak én onze hobby. Tekstbureau Stories by SAM. is een schrijverscollectief van meerdere freelance tekstschrijvers. We zijn gevestigd in Haarlem en Amsterdam, maar onze tekstschrijvers bevinden zich in het hele land.

Deze bedrijven gingen u voor

Tekstbureau Stories by SAM. heeft al heel wat sites gevuld met websiteteksten, blogs en andere online content. Voor zowel zzp'ers als grote bedrijven. Waaronder Westwing Home & Living, Sociaal Wijkteam Haarlem, Van Gils, Stichting Warm Welkom, Crisp, Noppies, NN (Nationale Nederlanden), Marcel's Green Soap en veel meer. Neem een kijkje in ons lookbook.

​​

bottom of page